8 Şubat 2012 Çarşamba

Lanetlisiniz!


"Dindar gençlik" tartışması sürerken, dindarlığın alanını artık evlere kadar uzattılar, lambayı yakıp – söndürürken ‘Bismillah’ çek, tuvaletten çıkarken şu ayağınla gir diğeriyle çık… Ateisti bırak, tinerciye geç… Ve evlerin mutfaklarına gir… Çay demlemeye kadar geldi artık bu iş.

Sanki AKP iktidara gelmeden önce herkes dinsizdi de AKP sayesinde dini keşif etti. Bu kadar iki yüzlülük, bu kadar düşkünlük ve çukurlaşma görülmemiştir sanırım. Öyle ya ‘Kalp Gözü’, ‘Sırlar Dünyası’, ‘5. Boyut’larla ahrette gidip gelmek kurtarmıyor artık bunları, şimdi de Samanyolu (ben Yalanyolu demeyi tercih ediyorum) TV’de yayınlanan 'Yeşil Elma' adlı bir yemek programında yapılan çay tarifi var. Bu programda 'Çay demlemeden önce abdest alınması, 25 kere Estağfurullah denilmesi ve salâvat getirilmesi' isteniyor.

Van’da insanlar bu kış ayında çadırlarda yaşıyor, insanlar gelir testi kuyruklarında ve 9 milyon insan yeşil karta mahkûm, Hocaefendi hümanizmden söz edip salya sümük ağlarken, Başbakan ve müritleri demokrasi yiyip, kusuyorlar. Şimdi sıra çayın dinsel kurallara en uygun şekilde nasıl demleneceğini tartışmaya geldi. Mesele dindarlık da değil, gericiliğin de zaten bu ülkede sınırı yok; bu düzeni, zem zem suyuyla yıkasanız ne yazar ki!!

Çay mı içiyorlar yoksa başka bi’şey mi bilinmez ama halkla dalga geçtikleri muhakkak. Öyle ya sallama çayı nerelerine sokacaklar ya da ona nasıl bir saçmalık bulacaklar?! Özetle bu düzeni abdestle, namazla, oruçla, zem zemle yıkasanız nafile: temizleyemezsiniz!
Not: Allah’tan bu kadar çok söz eden adamdan bi’bok olmaz. Ediyorsa da bi’çıkarı vardır, artık bi’parça beyinlerinden ne geçiyorlarsa herkesi salak sanıyor bunlar. Reziller… Abdesti mabdesti bi’kenara bıraktım, bugün kanaat getirdim hakikaten ‘Lanetli’ bunlar…

5 yorum:

SentiuS dedi ki...

Rize Çaykur çayı olmasa gerek kullanılacak çay...

...!!maNgacı!!... dedi ki...

bence çok yanlış düşünüyorsunuz. çevrenize bir bakın. Allah olmasa kim böyle güzel bir şaheser ortaya çıkarabilir? bir kelebekten tutun da küçük bir karıncaya bakın. hepsi birer sanat harikası değil mi? hem sonra biz birinden bir şey aldığımızda teşekkür ediyorsak; bize herşeyi, aklımızı, rızkımızı ve güzelliğimizi veren Allah'a bir teşekkürü çok mu görüyorsunuz?

YN!' dedi ki...

Teşekkür mü(?) siz sözü edilen programda Allah’a teşekkür edildiğini mi sanıyorsunuz, eğer böyle düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. Çünkü o kanalda gördükleriniz kırtasiye mantığıyla hareket edip, Allah üzerinden geçinmenin derdine düşmüş durumdakilerin resim edilmesi...

Bakın bir etrafınıza iktidar kanadı ve yakınında duran zevata: hepsi muhteşem ve muazzam bir zenginlik ve de rahatlık içinde, hepsinin hayatı şavşatalı bir şekilde geçiyor. Üstelik bunu her gün alenen yapıyorlar. Hepsi her gün karun kadar zenginleşiyor. Bir de Muhammed’in hayatına bakın, bir hurma ağacı bile yok adına… ama bunların bolca ve önceden hazır edilmiş ağaçları var. Halk pazar yerlerinden çöp toplarken başbakan, dünya liderleri arasında 13. Arap ülkeler sıralamasında da 5. en zenginler arasında.

loresun dedi ki...

videoyu izledim vallahi pes diyorum daha da gerisini yazmayayım

YN!' dedi ki...

Abdestli (ya da varoluşçu) pezevenkler diyorum ben bu türlere, sizde çekinmeyin efendim farzdır.. Yeri de vardır.