1 Mayıs 2009 Cuma

Devrimciler sokakta cemaatçiler lüks otelde

Sendikaların dışında devrimci güçlerin ve sol grupların ara sokaklarda girişlerine sert müdahaleler oluyor. Polis kesinlikle DİSK dışında grupların Taksim’e çıkışına izin vermiyor. Ancak dikkat çekici bir şey var. Genç Siviller olarak bilinen cemaatin de desteklediği liberal grup The Marmara’da eylem yapıyor.

Liberallerin eylem yaptığı yer olsa olsa beş yıldızlı olurdu. İnsanlar pazar yerlerinden çöp toplayarak asgari ücretle geçinme derdindeyken onlar bir de utanmadan açıklama yaparak nasıl bir eylem düzenlediklerini ve nasıl planladıkları üzerine açıklama yapmışlar. Üstüne üstelik “1 Mayıs'da Taksimdeydik” diye de başlık atmışlar. Bir bunlara bakın bir de Taksim'de 1 Mayıs'ı kutlayanlara. . Bu da ancak onlara yakışır ne diyelim. İştir kişinin aynesi lafa bakılmaz!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Converse, (telaffuz: kŏn'vûrs), 20. yüzyılın başlarından beri ayakkabı piyasasında olan bir Amerikan ayakkabı şirketidir. Converse tamamen Nike'ın bir şubesi, destekleyicisi ya da ikincil firmasıdır.


gencsiviller logosuda amerikancı bir logodur ,herşey ortadadır.


işin bir diğer yanı ise KADIKOYDE DÜZENLENEN
TÜRK -İŞ denen sahtekar p*ç kurularının

1 mayıs emek dayanışma günü olmasına karşılık attığı sloganlarda şunlardır (bazıları)

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

TÜRKÜZ ,TÜRKÇÜYÜZ, ATATÜRKÇÜYÜZ.

daha yazmaya gerek var mı ?


ENTERNASYONALİZM BUNUN NERESİNDEDİR
?

SAYGILARDA CHEss

Yeraltından Notlar dedi ki...

Gnl. Kurmay Bşk. İ. Başbuğ Taraf gazetesini kastederek basbas bağırınca ortadan kaybolmuşlardı zaten bu Genç Sivillerimiz, şimdi de Fethullah'la Soros arasında sıkışıp kalmış bir kaç liberallin kendince muhallefet oynu hepsi. Yani CHEss bunları en çokta Erdoğan seviyor, normaldir bu yaptıkları eylemcikler:) Büyük ihtimalle Fetoş finanse etmiştir bu zübükzadeleri.

Adsız dedi ki...

her şeyide FETTULLAH HOCA EFENDİYE BAĞLAMA :)

DİĞER DALLAMALARADA KÜFÜR BRAKINIZ LÜTFEN